2015 GJENNOM MOBILEN


Jeg har i årevis sett forskjellige bloggere lage et tilbakeblikk på året som har vært, og jeg har aldri gjort det selv. Jeg trodde egentlig ikke jeg hadde så mange bilder heller, da jeg kun har tatt litt nå og da med mobilen. Da jeg sluttet på medier- og kommunikasjon, ble det ikke tatt like mye bilder lenger, heller ikke i hverdagen. 

Uansett så lager jeg dette innlegget mest for min egen del, fordi det var veldig morsomt å se på bilder og mimre tilbake på året som har vært. Det er veldig lite av dette som har vært delt på bloggen, siden jeg ikke oppdaterte bloggen noe særlig før høsten kom. Jeg kan skjønne at mange deler disse tilbakeblikkene inn i deler, for det ble et veldig langt innlegg! Men siden vi allerede er på nyttårsaften, så deler jeg bare alt i dette innlegget. Det er greit å ha alt på et sted. :-)

JANUAR

Den første måneden av 2015, januar. Når jeg ser disse bildene, husker jeg at jeg synes veldig mye var et ork! Det hadde vært mørketid lenge, det var veldig mye å gjøre på skolen i tillegg til deltidsjobb and so on. Det var mørketid denne måneden, og det sier kanskje sitt for hvorfor humøret kanskje ikke var på topp. Det var også en måned jeg lagde en god del sunn mat, og det ser også ut til at jeg trente en gang iblant. Midt i januar hadde Lene bursdag, og vi var hos henne en dag, det var koselig!

På slutten av måneden kom søsteren min på besøk, husker hun shinet hele leiligheten, ryddet og ordnet. Mens hun var hos oss gikk strømmen i Tromsø, og den ble borte i flere timer. Det var vinter, så det ble ganske kaldt! Heldigvis fikk vi tent masse lys, og strømmen kom tilbake.

Jeg hadde også en "opplevelse". Når jeg var på Tromsøs internasjonale filmfestival, så skulle jeg kjøpe meg en kaffe. Jeg ville prøve noe nytt, så jeg tok en chai latte. Jeg ble ganske overrasket og sur for å kastet bort penger på noe som ikke var kaffe! Svart te med melk, var ikke akkurat det jeg hadde forestilt meg!

Mot slutten av måneden tittet sola frem, og dette feires på skolen som "Soldagen". Det er noe jeg aldri hadde hørt om før jeg flyttet til Nord-Norge. Da får vi solboller på skolen, og noen ganger også kakao og krem. Synes man fortjener det. :-D

FEBRUAR

I februar var det en skikkelig storm en dag! Joachim og jeg var ute for å kjenne på det tøffe været. Husker vi gikk til vår gode venn Linda. Februar var også en måned hvor jeg var flink å trene, og trente ofte og målrettet. Da jeg så gjennom bildene, fant jeg også det fine bildet av Marte og meg, hvor vi var veldig fornøyde med å få 6 på en muntlig matte prøve. Det er gøy å ha bilder av øyeblikkene å se tilbake på.

I slutten av februar ble det en spontan tur hjem, pga en ulykke som skjedde med noen hjemme. Det gikk heldigvis bra.

MARS

Fortsatt mye skole gitt, kanskje ikke så rart når man går påbygg, eller skole i det hele tatt? Hadde også koselig besøk i påskeferien av søskenbarnet mitt Thea med company. Ellers var Joachim og jeg i Tromsø hele påskeferien og jobbet.

APRIL

April var en travel måned, med jobbing, labkurs i et privatistfag, kjøretimer, lesing, skole og heldagser. Og det var også måneden jeg fikk lappen! 28. april var datoen. :-) Tror ikke jeg har skrevet det her før. Slet litt med å få prioritert kjøring, nok lesing og alt på en gang, så det var godt å få gjort unna lappen før eksamensperioden startet.


MAI

I mai var jeg russ, selv om det ikke ble så mye til feiring da jeg hadde fem eksamener den måneden. 19. mai, 21. mai, 27. mai, 28. mai og 29. mai. Jeg fikk forresten russenavnet "Wikipedia". Ellers var mai fullt av skrikende plagsomme måker, som dessverre var kommet for å bli. Vi hadde leilighet på Tromsøya, som lå rett over for en vei som gikk langs "havet", så det er mange måker der om våren og sommeren.JUNI

I juni var det nesten ikke noe skole, annet enn muntlig eksamen. Jeg ble trukket opp i biologi, og det var det jeg helst ville. Heldige meg! Det ble også en tur ut for å feire at vi var ferdig med skolen og videregående! Noen dager med fint vær var det også, så vi var noen dager i bukta da vi hadde fri fra skolen. Ellers var det midnatssol. Det synes kanskje ikke så godt på bildet øverst til høyre, men det var natta ute på byen, og det var helt lyst ute. Ikke sånt "søringer" er vandt med.

Joachim hadde bursdag 1. juni, og den ble i kjent stil utsatt til etter eksamener, da vi hadde tid til å feire.

 
JULI

I juli var det sommerferie, og heldigvis hadde jeg full jobb i sommer. :-) Det ble med andre ord mye jobbing, noe jeg er glad for at det ble. Ellers trente jeg fortsatt litt, men det ble noe mindre trening enn det var første halvår av 2015. Joachim, Linda og jeg reiste på hytta hennes i Lyngen, hvor det var kjempefint. Hadde noen fine dager der, hvor vi hadde en liten miniferie fra jobben. Det var forresten såpass kaldt, at vi måtte pakke med oss votter, skjerf, ullklær og lue! Det har jeg aldri gjort før når jeg reiser på ferie i juli. Det var ikke en hytte på fjellet heller, men det var en kald periode generelt i Troms.

Vi fikk også besøk av noen fra familien min som kjørte Norge rundt, og vi var en tur på fjellheisen sammen. :-)


AUGUST

1. august hadde jeg bursdag, og ble 20 år! Har bilde her av kaken Linda bakte. 3. August flyttet vi fra Tromsø, og måtte kvitte oss med det meste av ting. Solgte møbler og diverse, og mye ble også kastet. Vi vasket ut av leiligheten, og sa hade til alle i Tromsø, og har dessverre ikke vært der siden. Hjemme i Kongsvinger hadde broren min konfirmasjon, og det ble en veldig fin dag. I slutten av måneden flyttet vi til Riga, Latvia. Den aller siste dagen i måneden tok vi over en egen leilighet der nede. Vi bodde hos søsteren min noen dager i forveien.

SEPTEMBER

Det ble mye tid brukt på ordne i stand diverse til leiligheten i september. Vi startet også med fagene som vi har studert dette halvåret, eller månedene. Det var et semester på tre måneder, med veldig mye å gjøre. Vi var en del hos Ingrid, siden vi bodde alle i Riga.

OKTOBER

Mange kafébesøk for å lese, mye lesing generelt og vi fikk også besøk av mammaen til Joachim. Vi var blant annet på sjokolademuseum. Det skrev jeg et innlegg om her. 

NOVEMBER

I november var det også mange kafébesøk, hvor jeg brukte en del når jeg skulle lese skolearbeid. Det ble så godt som ingen trening i november, og det var ikke spesielt mye sunn mat heller. Det var ikke kjempemye usunt, men det var mye enkle løsninger. Mye god sushi også. Vi reiste hjem til Norge 13. november, og har blitt der helt til nå.

Det var eksamensperiode, så november var en hektisk måned.


DESEMBER

Siste eksamen var 8. Desember, etter det fikk jeg juleferie, og da har det vært tid til mye koselig. Det har vært flere Oslo-turer, familiemiddager, møter med venner, og tid til å slappe av. Jeg har også badet mye nå som jeg har vært hjemme, og hatt god tid en del dager. 


 

Nå er det klart for et nytt år, og jeg håper det bringer med seg mye fint. Jeg kommer til å skrive mer om det senere, dette innlegget var i hovedsak for å se tilbake på året som har vært. Første halvdel av 2015 var hektisk, med skole, jobb, privatist fag og kjøretimer. Siste halvdel har vært både veldig stressende, og også avslappende nå på slutten. Det har uansett vært mange fine minner, som jeg ble minnet på av disse bildene. 

Takk til alle som har vært med å gjøre dette året fint. <3

12 kommentarer

MariaExpressen

31.12.2015 kl.16:45

Mange fine minner gjennom mobilen. Merker godt når man går igjennom mobilen at de minnene som er i albumet der er gull verdt.

hmls

31.12.2015 kl.17:17

Fine bilder ha en fin feiring

RebeccaHasselgard

31.12.2015 kl.18:18

Herlig innlegg! Godt nyttår til deg og dine :)

AnneAndersen

31.12.2015 kl.18:21

Det ser ut som du har hatt ett herlig år! Godt nyttår <3

Liv Hege Hagfors - lhhope

31.12.2015 kl.18:31

Så fin samling av mange fine opplevelser <3 Gledelig godt nyttår <3

Veronica S

01.01.2016 kl.12:44

Mange fine minner og bilder. GODT NYTTÅR

Eline Nordli -

01.01.2016 kl.13:49

MariaExpressen: Mobilen er som regel mer med rundt enn det klumpete speilreflekskameraet uansett. Mobilen er jo alltid med! Det er koselig å ha litt bilder fra alle store og små hendelser. :-)

Eline Nordli -

01.01.2016 kl.13:49

hmls: Tusen takk, håper du hadde en fin feiring. :-)

Eline Nordli -

01.01.2016 kl.13:49

RebeccaHasselgard: Tusen takk! :-) Godt nyttår, håper du får et supert 2016. :-) <3

Eline Nordli -

01.01.2016 kl.13:50

AnneAndersen: Det har vært mye fint ja, ble mer bevisst på det når jeg laget innlegget! Håper du får et fint år, godt nyttår! :-) <3

Eline Nordli -

01.01.2016 kl.13:50

lhhope: Tuusen takk. <3

Eline Nordli -

01.01.2016 kl.13:50

Veronica S: Tusen takk, godt nyttår! :-) Håper du hadde en fin feiring av det nye året!

Skriv en ny kommentar

Kjøp Dermaroller hos DermaSpa.no Kjøp Dermaroller hos DermaSpa.no

Billig webhotell og domene
hits