BRANÄS

 

Hei! I dag har jeg kommet hjem fra Sverige. Vi har hatt en kjempekoselig familietur til Branäs i Sverige. Det var litt snø igjen, men ikke nok til at vi tok oss turen i slalombakkene. Vi har reist på slike familieturer alle sammen tidligere, men det begynner å bli noen år siden. Jeg tror noen nevnte at det var 6 år siden sist tur, og da var vi også her. Mormor og bestefar fylte nylig år, og da er det fint å kunne feire alle sammen. Jeg har ikke et samlet bilde av alle sammen, men alle (unntatt meg)  er avbildet et på forskjellige bilder. 
 Vi kom frem på fredag ettermiddag, og koste oss med taco og kortspill. På lørdag hadde vi en litt sen frokost, trimming i forskjellige tempo og intensitet, lunsj, kaffe og kaker, middag ute på en restaurant. Mellom disse forskjellige hendelsene ble det også spilt mange runder med Amerikaner. Det var moro for store og små, og kanskje spesielt for de som vant!Middagen var kjempegod, og jeg synes det var noe av det beste kjøttet jeg har fått på restaurant. Kan ikke huske sist jeg fikk så god biff. Det så ut til at alle koste seg og var fornøyd med maten. Hamburgeren var også visstnok veldig god. :-)


I dag måtte vi opp tidlig, så jeg ble veldig glad for at det var laget kaffe til frokost. Vi pakket og vasket ut, og kom hjem ganske tidlig. Dette ble et ganske så langt innlegg mest bestående av bilder, men jeg føler de forteller en god del. Ellers tenkte jeg å fortelle litt mer om hjemturen i morgen. Jeg tror alle hadde det fint, jeg er i alle fall strålende fornøyd med familieturen. :-) Dessverre manglet vi en, men vi får håpe det blir flere samlinger av alle senere. Takk for en fin tur!

I morgen reiser Joachim og jeg tilbake til Riga, og skal ta siste innspurt på lesingen til eksamen. Jeg må nesten legge meg snart, men håper på å sove på flyet også. God natt!
 

8 kommentarer

spisogspar

10.04.2016 kl.22:38

Så ut som er herlig tur :) Mye god mat :)) Gøy med kortspill på familie turer :D

Henriette Celin

11.04.2016 kl.00:47

Kjekt med familietur til Sverige, og så fine bilder! Spill er også morro (:

Maten så helt utsøkt ut ;3

Ha en fin tur til Riga i morgen ^^

http://hevhodet.blogg.no/

11.04.2016 kl.02:03

Så koselige bilder :) Så skikkelig hyggelig ut <3

Kaja Jeanette

11.04.2016 kl.09:52

Det ser ut som at dere har hatt en fantastisk tur :)

God tur tilbake til Riga :)

Elise Kristiansen

11.04.2016 kl.10:35

Så mange flotte bilder :)

Therese Bråthen <3

11.04.2016 kl.22:41

Så utrolig flotte bilder! :) Skjønner du har kost deg masse på tur med familien, det er jo ikke noe som er koseligere enn det <3

RisRosOgKlaging

13.04.2016 kl.19:50

Flotte bilder, det så veldig fint ut der :-) Det virket veldig koselig :-)

Håper du får en fin kveld!

Charlotte!

19.04.2016 kl.20:29

så fine biler =)

Skriv en ny kommentar

Kjøp Dermaroller hos DermaSpa.no Kjøp Dermaroller hos DermaSpa.no

Billig webhotell og domene
hits